Hanneke

Enthousiast, inhoudelijk, creatief, spontaan, pro-actief, samenwerken, teamspeler, veilige leeromgeving, goed voorbeeldgedrag, spontaan, mensen-mens, rustig, goed voorbereid, congruent.

Ik ben een precieze trainer en docent met ervaring in het werken met veel verschillende doelgroepen. Ik gebruik mijzelf als instrument tijdens het werken. Dat maakt het zo ontzettend leuk en spannend tegelijk!  Elke stap die ik zet in het vergroten van mijn eigen bewustzijn komt direct terug in mijn werk. Mijn kracht zit in het vermogen aan te sluiten bij deelnemers. Om deze, vanuit een veilige omgeving, op een actieve en plezierige manier met de inhoud bezig te laten zijn. Hierbij maak ik vaak gebruik van mijn theaterachtergrond.

Ik heb altijd graag met jonge mensen gewerkt, maak makkelijk contact en verbinding. Mijn eigen kinderen zijn bijna volwassen en ik heb het opvoeden en begeleiden van ze ontzettend leuk,inspirerend en fijn gevonden. Het is geweldig om te zien wat er allemaal beschikbaar komt voor deze generatie, hoe ze daar van profiteren en het is inspirerend om te zien hoe ze met die mogelijkheden en uitdagingen omgaan.

Vanuit mijn werk en levenservaring stel ik me op als coachende docent om zo de deelnemers te motiveren en te stimuleren. 

Ik heb als hobby's tekenen en schilderen, outdooractiviteiten en bovenal dansen!